Artister

 

 

Några av artisterna du kan boka genom Haga musikproduktion

Haga Duo

 

Haga Duo består av Sareidah Hildebrand, flöjt, och Joakim Lundström, gitarr. Under deras konserter mixas kärlek till musiken, spelglädje och virtuositet till en salig blandning och duons personliga förhållningssätt till både musik och publik har väckt enorm uppskattning.

 

Läs mer om Haga Duo

 

 

 

Fredriksson & Lundström

 

Inspelning av Bellmanprojekt. Kommer inom kort.

 

 

Sareidah

 

Sareidah hör till en av Sveriges mest etablerade frilansflöjtister. Hon är en färgstark flöjtist som gör allt från konserter med orkester till soloframträdanden och kammarmusikproduktioner.

 

Läs mer om Sareidah

 

Haga Duo & Fredrik Holm

 

En annorlunda kammarmusiktrio med fagottisten Fredrik Holm, flöjtisten Sareidah Hildebrand och gitarristen Joakim Lundström.

 

Läs mer om Trion

Joakim Lundström

 

Joakim Lundström tillhör en ny generation klassiska gitarrister som med sin mjuka ton, fylliga klang och virtuosa teknik lyfter fram musiken i fokus.

Joakim ger regelbundet solokonserter och har som solist vunnit gitarrtävlingar både i Sverige och utomlands, men främst är han kammarmusiker och även ofta anlitad av orkestrar runt om i landet.

 

Läs mer om Joakim

 

 

Duo Nordic Light

 

Saxofonisten Mikael Trense och gitarristen Joakim Lundström bjuder på en genrebred konsert. Jazz, klassiskt och visa. Allt är möjligt för Duo Nordic Light.

 

Lyssna på YouTube